YFI – Jeugdondernemerschapsfonds

YFI

YFI – Jeugdondernemerschapsfonds

YFI, de afkorting voor Youth Entrepreneurship Fund, is een van de nieuwste gezichten op het gebied van landbouw in de Verenigde Staten. YCF is een ledenorganisatie zonder winstoogmerk die jonge mensen aanmoedigt en faciliteert om een klein en winstgevend bedrijf te starten. YCF is uit noodzaak opgericht door Youth Entrepreneurs Inc. toen Y CF werd opgericht als een internationaal programma om een tegenwicht te bieden aan het gebrek aan jonge mensen die aan het ondernemerschap deelnemen en eraan deelnemen.

De YFI-website is een geweldige bron voor elke geïnteresseerde persoon, maar wat als je geen ervaring hebt in financiën of boekhouding? Om deze reden bieden YFI's ook een stortingsfaciliteit voor gebruikers om nieuwe leden te helpen hun ondernemingen te financieren. Door het gebruik van YFI-gebruikersdeposito-tokens kan een gebruiker producten en diensten kopen van lokale leveranciers, betalen voor advertenties en marketing, subsidies ontvangen, donaties ontvangen of gewoon de waarde van hun YFI-lidmaatschap gebruiken bij het kopen van producten en diensten die niet worden ondersteund door een grote kredietinstelling.

YCF biedt leden een gratis website, een forum en een YFIS-website waar ledenleiders en medewerkers elkaar kunnen ontmoeten om belangrijke kwesties te bespreken en belangrijke beslissingen te nemen Bitcoinmeester.nl. Er zijn een paar dingen die YCF onderscheiden van veel andere vergelijkbare of gelijkwaardige organisaties. Ten eerste is YCF, in tegenstelling tot de meeste programma's, niet beperkt tot landbouwproducten of tot een specifiek product. YFI's kunnen kiezen uit een breed scala aan verschillende producten, variërend van koffie tot porto tot gezondheidssupplementen tot aluminiumfolie. Ten tweede vereist YCF, in tegenstelling tot de meeste landbouwinvesteringsclubs, niet dat leden hun eigen producten kopen of verkopen. Ten derde, in plaats van onroerend goed als onderpand te gebruiken of eigenaren van leden te verplichten een aanzienlijk bedrag aan persoonlijke activa te verstrekken, werkt YCF meer aan op waarde gebaseerde investeringsmogelijkheden waarbij leden een lidmaatschap krijgen zonder geld of onderpand.

Meer informatie: https://bitcoinmeester.nl/