Wat zijn terrazzotegels en hun gebruik?

Wat zijn terrazzotegels en hun gebruik?

Wat zijn terrazzotegels? Dit zijn platen die worden gesneden en vervolgens worden afgewerkt met een duurzame harscoating die erg dun is. Terrazzo is een van de mooiste vloersoorten die in woningen en zelfs in bedrijfspanden kan worden gelegd. Ze zien eruit als marmer, graniet, kalksteen of leisteen. Het is gemaakt van een composiet van acrylhars, polyurethaan en water.

Terrazzotegels zijn meestal gemaakt van een basis van epoxyhars of een basis van composiethars in combinatie met stukken van andere materialen zoals graniet, marmer of cement. De reden waarom ze in de loop der jaren zo populair zijn geworden, is omdat ze duurzaam, antislip, hittebestendig, gemakkelijk schoon te maken en ademend zijn Retrotegels terrazzo tegels. Met de vooruitgang in bindmiddelen kunt u ook verschillende lijmen gebruiken voor uw tegelvloeren, zoals epoxylijm voor voegmiddel of mastiek voor de tegels. Het enige dat u moet weten wanneer u een tegelinstallatie uitvoert, is hoe u de voeg en lijm op de juiste manier kunt combineren.

Enkele van de populaire toepassingen voor de Terrazzo zijn vloeren, doucheranden, werkbladen, gevelbeplating, boeiboorden, sjerpen, tafelbladen, wastafels, plinten en meer. Wat zijn cementtegels? Ook bekend als vloerverwarmingstegels of oppervlaktetegels, dit zijn de platen die op vloeren en wanden worden gebruikt als medium dat helpt om de thermische geleidbaarheid van de vloer of de muur of de hele ruimte te vergroten.

Klik op deze link: Retrotegels