Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste computerprogramma`s voor jij delen van bestanden ervoor pc

Jullie kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor uw computer moet moeilijk bestaat. Moderne gevarieerdheid biedt niettemin veel oplossingen. In dat artikel leert u hoedanig u een programma kiest om bestanden naar je computer dichtbij te zetten – naar welke criteria u moet zoeken plus welke mits de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een optimaal -programma voor het casino overzetten betreffende bestanden te kiezen, horen u ervoor verschillende kenmerken letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit bestaat het eerste dat met je opkomt. We dienen niet die persoonsgegevens binnen handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Allemaal citrix -services die in deze artikel terechtkomen beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is absoluut onderwerp aan een apart artikel, absoluut laat jouw de aangaande specialist doen.

Gemak

Deze is een van de beste factoren bij het kiezen met een -platform. Deze behelzen functies dat het is van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jij gemak betreffende het opslaan van bestanden – het moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Mogelijkheid om documenten rechtstreeks in de repository te creëren. Vanwege dit te doen, worden veel aanvullende diensten geïntegreerd.

Het moet volledige controle beschikken over over jullie verzenden alsof ontvangen betreffende bestanden.

Mits het bestand kan belanden bewerkt, horen het jullie geschiedenis met het functioneren zijn.

Het is geweldig wanneer er naast de pc-versie ook beslist mobiele variatie komt.

Bevelen

Iedereen eis het voornaamste tarief accepteren met een goede prijs en niet te veel betalen voordat wat je niet betreffende plan leven te benutten. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft gekregen en enige niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het bleek dat die cijfer heel anders zijn in opslagservices. Terwijl sommige jullie toestaan door bestanden betreffende 250 Gb of meer te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service betreffende Apple zijn beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een geheel van stuk voor stuk Apple-services, die niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar daarnevens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het voornaamste voordeel is de snelle synchronisatie met bestanden voordat alle apple iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en andere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het laadstation kan bovendien dienen mits een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de schijf als server te benutten om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, en dit kan winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is dus van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft vaak coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips bij de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer dichtbij onboarding in uw applicaties binnen dit beding.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om tegelijkertijd te werken in één bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te beluisteren en jullie prullenbak. Het kunt verwijderde bestanden evenzeer zien in de map waar ze waren voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt deel uit van het Google-systeem, wat zeker snelle en gemakkelijke integratie met bestaat andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.