Hoe u zelf het beste Bullet Journal kiest

bullet journal

Weet u niet zeker wat een bullet-journal is of zelfs of dit de juiste mindfulness-techniek voor u is? Stel vervolgens een eenvoudige beginnershandleiding samen om uit te leggen waarmee u zou moeten beginnen:

Wat is bullet journaling precies? En hoe je Journal kunt opschrijven om productiever en bewuster te worden. Misschien wilt u ook enkele boeken over het onderwerp lezen, of de tijd nemen om op internet onderzoek te doen. Maar daarna is hier hoe je ermee kunt beginnen. Begin met schrijven met wat blanco pagina’s notitieboekpapier en een markeerstift of markeerstift!

De meeste mensen gebruiken twee verschillende soorten tijdschriftsoftware; Er zijn veel soorten digitale programma’s die u kunt gebruiken, afhankelijk van uw voorkeuren. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om het digitale type bullet journals te gebruiken omdat ze gemakkelijker te updaten zijn; Wat het beste bij u past, is wat u moet kiezen!

Nu je je digitale programma hebt, is de volgende stap het ophalen van je pennen en je notitieboekje.

Ik raad aan om voor deze oefening effen zwarte of donker gekleurde pennen te gebruiken. Je kunt ook wat roze markeerstiften kopen om kleur aan je notities toe te voegen. Het wordt aanbevolen om voor deze oefening een pen te gebruiken, zodat u de hele dag kunt schrijven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verlies of beschadiging van uw apparatuur. U kunt ook in sommige indexkaarten investeren, zodat u uw dagelijkse activiteiten kunt bijhouden.

Voor de volgende stap wil je dingen opschrijven die je wilt onthouden over je dagelijkse leven, zodat je over jaren terug kunt kijken op je bullet journals en je tevreden kunt voelen met het werk dat je erin hebt gestopt. Om het beste minimalistische gevoel voor je bullet journal te krijgen, wil je misschien een gewoon spiraalvormig notitieboekje of een cellofaanzak gebruiken om je papieren in op te bergen. Een leren notitieblok is ook ideaal voor extra bescherming tijdens het schrijven.

Je kunt al deze benodigdheden gebruiken, samen met een goed oud blocnote, een van je kleurpennen en je roze markeerstiften, om je perfecte bullet-dagboek te maken. Ik stel voor dat je je best doet om bij eenvoudige en basisontwerpen te blijven om je niet te overweldigen. U hebt geen mooie lettertypen of glitterafbeeldingen nodig. Onthoud ook dat een goed bullet journal een statement zal maken, vooral als je het een beetje persoonlijkheid geeft door ongebruikelijke dingen op elke pagina te schrijven. Je hoeft niet in een unieke stijl te schrijven, kies gewoon iets dat je zelfverzekerd en trots op je werk geeft.

Bullet Journaling is een uitstekende methode om uw tijd te beheren en om belangrijke gebeurtenissen en persoonlijke groei te documenteren. Bovendien kan Bullet Journaling u helpen uw organisatorische, tijdmanagement- en creativiteitsbehoeften te realiseren. Wees niet bang om te experimenteren met nieuwe creatieve manieren om uw aantekeningen, schetsen of andere papieren te ordenen, en ik weet zeker dat u met veel geweldige ideeën zult komen. Met de juiste combinatie van benodigdheden en fantasie, zult u ontdekken dat bullet journals ideaal zijn voor uw school, kantoor of thuis!

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op https://www.mylovelynotebook.nl/