Hoe maak je geweldige vlees thuis

vlees

Als je aan barbecue denkt, wat zie je dan? Barbecues zijn over de hele wereld te zien op zondagavond, toen families bij elkaar komen om te eten en te praten en kaarten of bordspellen te spelen. Sommige barbecues houden zich aan ouderwetse barbecue die het grillen van vlees op hete kolen inhoudt.

Er zijn echter barbecue-recepten die deze keuken op een nieuw niveau nemen.

Renderloin is een voorbeeld van een gemakkelijkere manier om uw steaks te grillen. Paas is een dikke plak vettig varkensvlees. Hoewel deze bezuinigingen in barbecues kunnen worden gebruikt, maken ze ook geweldige vingers die beter smaken dan supermarkt biefstuk. Renderloin wordt in dunne plakjes gesneden, ongeveer 2 inch in dikte. De snede wordt geplaatst op een hete grill met indirecte hitte, en na tien minuten aan elke kant, is de biefstuk klaar.

Barbecue die het grillen dikker snijdt, zoals riboog heeft ook een ander voordeel. Omdat deze vlees sneller koken, kan het vaker worden gekookt. Hierdoor houden de bezuinigingen de neiging om verser langer te blijven tijdens het grillproces. Bovendien is het vaak mogelijk om goedkopere stukken vlees te gebruiken. Dit betekent dat het mogelijk is om smakelijke maaltijden te creëren die tegelijkertijd gezond zijn. Het is niet ongebruikelijk dat mensen twee of drie maaltijden van hetzelfde vlees eten, zolang de porties klein genoeg zijn en ze worden gekookt op grills met indirecte hitte.

Barbecue met varkensvlees kan op twee verschillende manieren worden bereid. Eén manier gebruikt een roker. In een roker wordt rook gebruikt om de rookring rond het vlees te creëren. In dit proces zijn borst en steaks in folie gewikkeld en in een roker geplaatst. Na ongeveer twee uur roken zal het vlees zacht worden en barbecuesaus worden toegevoegd.

De andere manier om kip te bereiden is door te grillen.

De meeste mensen geven de voorkeur aan gegrilde kip over droog gebakken of gestoofd. Door te grillen, wordt de kip vochtig door de sappen van de marinade en blijft de huid intact en brandt niet. Om kip een echte barbecue te maken, moet de marinade dikker zijn dan wat men typisch zou gebruiken voor varkensvlees. Barbeque Chicken moet ongeveer 2 uur of zo op indirecte warmte worden gekookt.

Hoewel het idee om thuis een geweldige maaltijd te hebben, is er een spannende, er zijn veel dingen waar mensen voor moeten letten. Vlees die te mager zijn, kunnen resulteren in droge smakende vlees en het resultaat kan onaangenaam zijn. Droogproeverij is niet het beste smakende vlees en het kan moeilijk zijn om te kauwen. Probeer in twijfel het vlees op indirecte warmte te koken in plaats van directe hitte voor een lichtere smakende maaltijd die nog steeds goed gezond is.

Klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/