Hoe kan ik Bitcoins kopen? – Wat basisinformatie

bitcoins

Ik krijg vaak de vraag Hoe koop ik Bitcoin Cash? door mijn klanten en vrienden. Deze munteenheid is al decennia een groot gespreksonderwerp tussen alle generaties en groepen mensen.

Mensen willen weten hoe ze aan deze actie kunnen deelnemen, maar zo velen zijn bang om te leren hoe. Het wordt tijd dat we allemaal leren hoe we dit revolutionaire concept kunnen kopen en gebruik kunnen maken van zijn vrijheden en bevoegdheden.

Veel mensen hebben stukjes van deze valuta gekocht om erachter te komen hoe ze het zouden kopen.

Sommigen hebben e-mails naar vrienden gestuurd met de vraag of ze wat konden kopen. Sommigen zijn op de online kar gesprongen om erachter te komen hoe ze wat kunnen kopen. Anderen hebben zelfs lokale bedrijven gebeld en gevraagd of ze iemand kennen die misschien iets te verkopen heeft. Maar waarom vragen ze zich af: hoe kan ik kopen als er zoveel opties beschikbaar zijn?

Het is niet dat er niet veel opties zijn. In feite zijn er meer dan een paar. Elk heeft zijn voor- en nadelen. Als u deze kent, kunt u bepalen welke u moet gebruiken en welke u moet omzeilen.

Verreweg de gemakkelijkste manier om te kopen, is door een zogenaamde alt-munt te kopen. Dit zijn een of meer alternatieve valuta’s die u kunt verhandelen tegen de echte dollar. U kunt dit doen met fysieke munten bij elke bank of kredietvereniging over de hele wereld.

Maar wat als u daar geen geld voor wilt riskeren? Er is nog een andere optie beschikbaar. U kunt een zogenaamde flitsmunt kopen. Deze worden feitelijk gedekt door echt contant geld, maar u hoeft niet uw eigen geld te storten.

Ze worden bewaard op een virtuele rekening die lijkt op een rekening die u bij uw lokale bank zou gebruiken.

En tot slot nog een laatste ding dat u moet weten over hoe ik bitcoins kan kopen. Onthoud dat niet elke transactie die u doet 100% veilig zal zijn. Er zijn veel duistere bedrijven die uw geld zullen nemen en rennen. Maar als het erop aankomt, zijn er zeer weinig of geen oplichting bij betrokken. Houd er rekening mee dat sommige bedrijven eruit zien alsof ze legitiem zijn, maar in werkelijkheid niet.

Dus dat is het antwoord op de oorspronkelijke vraag – hoe kan ik bitcoins kopen? Als u deze eenvoudige instructies volgt, kunt u ze gaan kopen en er meer over leren. De veiligste manier om dit te doen, is ze te krijgen van iemand die u persoonlijk kent. Op die manier heb je een soort controle.

Het is echt niet zo moeilijk om te leren hoe ik bitcoins kan kopen? Onthoud gewoon uw portemonnee, een van uw rekeningen bij uw lokale bank en een van uw privésleutels. Dit zijn je enige twee sleutels tot je leven, en als er een verloren gaat, ben je alles kwijt.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester