Brochurehouders – Hoe u de juiste brochurehouder voor uw bedrijf kiest

Brochurehouders – Hoe u de juiste brochurehouder voor uw bedrijf kiest

Brochurehouders kunnen een veelzijdige en effectieve manier zijn om folders en ander marketingmateriaal weer te geven. Sommige modellen hebben een enkele laag, terwijl andere tot zes of meer stukken kunnen bevatten. Beide typen kunnen op toonbanken, tafelbladen of planken worden geplaatst. Brochurehouders kunnen vrijstaand zijn of aan Slatwall-fittingen worden bevestigd. Brochurehouders zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen folderhouders. Dan hoef je ze alleen nog maar van plaats naar plaats te verplaatsen.

Brochurehouders kunnen eenvoudige displays met één stapel zijn of uitgebreide stands die een paar stapels brochures kunnen bevatten. Houders in ezelstijl zijn het meest voorkomende type brochurehouder. Ezel-stijl stands kunnen worden gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, van metaal tot plastic. Sommige houders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals hout of glas. Schildersezels van helder acryl zijn bijzonder handig omdat ze duurzaam zijn en de brochure niet verdoezelen, zodat de kijker zich kan concentreren op de inhoud van de bijsluiter.

De kosten van brochurehouders zijn aanzienlijk lager dan bij de meeste andere vormen van openbare reclame. Bij correct gebruik gaat een brochurehouder meerdere jaren mee en hoeft deze alleen te worden vervangen als de inhoud verandert. Als er goed voor wordt gezorgd, is een brochurehouder te vinden voor minder dan $ 30 en gaat deze meerdere jaren mee. Een display met vijf stapels kost u minder dan $ 200. Als u zich zorgen maakt over de kosten van het kopen van een brochurehouder, onthoud dan dat dit een geweldige manier is om een bedrijf te promoten.

Klik op de link: https://www.displayshop.nl/